- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
tob!as #38069 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz
Én iPhone tulaj vagyok, és nem utálom a telenort... Pont leszarom, hogy mit csinálnak, nem túlzottan érdekel
Amit te nagy lendülettel elkezdtél mondani, az az hogy a telenoros iPhone felhasználók 80%-a utálja őket... Ez így már lehetséges
Amúgy rengeteg iPhoneos van itthon, de azoknak a 70-80%-a hitelre meg részletre veszi a T-nél. Nehogy azt hidd, hogy akinél látod az utcán, az mind megengedheti magának
Hitel-hitel-hitel
Ezért tartunk ott ahol... A magyar emberek hitelállománya billiós nagyságrendű.
-
válasz
tob!as #38050 üzenetére
Nem kell elmagyaráznod, hogy van ez, pontosan tudom, pusztán arra az egy hsz-odra világítottam rá, hogy nem igaz abban a formában, ahogy leírtad.
A régebbieket úgy sem lehetett feltenni, ha felrakta valaki a netre és betallóztad, mindenképpen kellett dev. account. Volt is ebből balhé, hisz sokan eladták a dev. accokat a fejlesztők közül, azért, hogy más is feltehesse a bétákat, aztán az Apple nem is engedte a végén már dev. accal sem az aktiválást.
Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest