- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18935 üzenetére
Nem értem, hogy miért városi legendákból építkezel. Keress egy szervizes voda üzletet, sétálj be, húzz egy sorszámot, és beszéld meg velük. Hónapok óta ezen a témán lovagolsz, van még gari rá egyáltalán?
Most az hogy kis pista mit mondott, nem sokat ér. A legtöbb Apple terméket sorozatszám alapján, mindenféle papír nélkül szervizelik, most egy voda függő, garanciapapírral rendelkező készüléket ne gariztatna a szolgáltató, aminek a vásárlási időpontja, meg egyáltalán a garanciális állapota az Apple oldaláról megnézhető? Na ne légy már ilyen butus. Nincs az az isten, hogy én ezt ne intézném el.
Felhívod az Apple magyar ügyfélszolgálatát, és megbeszéled velük, hogy mi ez a cirkusz.
Ha nincs, akkor nyilván nem adnak. Bár meglep, hogy egy 10 éves alcatelt ne találnának.
Visszamész akkor, amikor lesz, sztem ezt is meg lehet előre beszélni velük.
Szerintem meg tuti adnak. De most ez megint egy vita témája, aminél jóval egyszerűbb lenne befáradni egy voda szervizpontba. Amúgy meg, ha garanciáztatni akarod, számítanak ezek a tények vmit? Fórumon keresztül nem fog menni a dolog.
-
válasz
máyköl #18932 üzenetére
"Gondoltam utoljára megkérdezem itt"
Háromszor kérdezted meg egy héten belül! Szerinted nem egyértelmű, hogy ha valaki tudja a választ, úgyis beírja? Elképesztő vagy...
@Ragnar95: akarod mondani OSX-szel? Amúgy én is gondolkozok már egy ideje egy jó kis Hackintosh mókán
Kb minden alkatrészemre van normális OSX driver.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18932 üzenetére
Józan paraszti ésszel minden kérdésedre igen a válasz. Ha oda szól a garancialevél, miért ne lenne elég?
Miért ne adnának cserekészüléket? Mondjuk azt, hogy milyet, nem tudom, de valamilyet tuti.
Miért ne adnának microsim átalakítót?
Ezek mind evidens dolgok, én legalábbis mindhármat kikövetelném, mert ezek egytől-egyig az alapvető fogyasztói elvárások létszükségletei. -
manchester85
veterán
válasz
máyköl #18921 üzenetére
Mi lenne, ha a vodánál érdeklődnél? Ez olyan, mintha megkérdeznéd egy BMW topikban, hogy a mol kutaknál a kisegítőfiú lemossa-e az ablakot, amíg benn kávézol...
Jnashville!
Nem olyan elvetemültség az, sztem jó vétel. Bár itt egyesek 1 terabájtot is meg tudnak tölteni a telójukon, de nekem a 8 giga máig elég.
-
Mr X
veterán
válasz
máyköl #18676 üzenetére
Parancsolj, én így csináltam.
Annyi kiegészítés, hogy ha a csengőhang megjelent iTunes-ban, ne szinkronizálással tedd fel, mert akkor törölni akarja a telóról a zenéket. Csak fogd meg a számot és húzd rá bal oldalt az iPhone-od nevére. Akkor felmásolja minden kötekedés nélkül.
-
-
BossBoss
őstag
-
válasz
máyköl #18599 üzenetére
Magán a függésen volt a hangsúly, nem azon, hogy mikor irkálsz
Én pl. nem is tagadom,hogy függök tőle, mondjuk, úgy könnyű, hogy a munkám is gép és ezáltal net elé köt, szóval bármikor használhatom. Az internetfüggőségről írtam annó az egyik szakdolgozatomat, szóval vigyázz miket mondasz
-
válasz
máyköl #18591 üzenetére
"Azért ennyire nem függök hála Istennek az internettől, hogy minden megkapott e -mailemre 3 percen belül tudjak válaszolni, és folyton meg kelljen néznem, ki mit írt facebookon vagy itt..."
Ahhoz képest igen gyorsan szoktál regálni a hozzászólásokra itt vagy az OFF topikban... ez persze nem baj,csak kicsit ellentmond a kijelentésed annak, hogy nap mint nap soksok gyors reagálású hozzászólásodat olvasom...
Bele se merek gondolni, mennyire fogod f*sni a szót,ha még mobilneted is lesz -
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #17683 üzenetére
háde' nem szutykok ? mondhattam volna csúnyábban is, de most annak mi értelme lett volna...
így tuti valami kis kötsögnek hisztek legalább...JulWCZar: már az I4-el is tudtam egészen jó képeket lőni... igaz nem vagyok 1 fotó művész, de szerintem ezek még azokat is lekörözik...
-
barnaki
aktív tag
válasz
máyköl #17253 üzenetére
Tudod szokták mondani, hogy a hiba az ön készülékében van, nekem 3gs-em van, rajta az ios5 és gyönyörűen fut rajta,semmi lagg, egy kicsit safarin érzeni, lassúságot, és ennyi. 3g erre a 4.2.1-es szoft ami kijött utoljára, és semmi probléma nem volt a készülékkel..........
-
válasz
máyköl #17257 üzenetére
Hát már megtanultam, hogy nálad semmi sem egyszerű... ami megy 100 embernek, neked nem (gondolj a backup hozzászólásaidra). Most is, eddig mindenki azt mondta, teljesen jó 3GS-en, de nálad volt egy, ami atom gáz szerinted. Nem téged fikázlak, félre ne érts, de nem lehet, hogy van egyfajta aurád, amin belül a dolgok egyszerűen csak nem úgy mennek, mint kellene?
-
válasz
máyköl #17245 üzenetére
máyköl.... az előbb írta vadászcsiga, hogy teljesen jó... akkor minek írsz ilyet egyáltalán? Legalább ha már így kijelented a dolgokat, legyen valóság alapja, mert így csak félrevezeted az embereket.
Skinee: ugye nem updatelni akarod? Restore a bzits. Ha nem megy, töröld a hosts file-ból az apple-s sorokat. Egyébként, ha kicsit visszaolvasol, ezt is csak napi 3szor kérdezi valaki, és mindig elmondjuk...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
máyköl #17105 üzenetére
Jobb gomb, backup és azt írja, hogy a biztonsági mentés nem menthető a számítógépre.
Most letöröltem a backup mappát, mert új telefonként akarom indítani és nem kell a backup, mert így eltűnne (remélhetőleg) a 6 giga egyéb fájlom.
Jobb gomb, biztonsági mentés. Most az van kb. 10 perce, hogy A ... iPhone biztonsági másolatának elkészítése.Végül is most nem kell a backup, de félek, hogy ha felteszem az iOS5-öt akkor sem fog sikerülni.
-
megema
őstag
válasz
máyköl #17034 üzenetére
Dettó. Én mindent be szoktam pipálni. 4.3.3 alatt se volt tökéletes. Ott is külön be kellett lépni mindenhova, de mondjuk nem dobott ki...
Szóval akkor még egyszer. Facebook push függ a Beállítások -> Mail, ... -> Új adatok begyűjtése menü beállításától? Mert nem igazán jelez. Push-ra van állítva, viszont a mail fiókok meg óránkénti Fetch-re.
Kommy: Alapvetően teljesen igazad van. Azért fordult meg a fejemben, mert a következő szöveg áll a Fetch résznél:
"Az alábbi ütemezés csak akkor lesz használatban, ha a push (átküldés) ki van kapcsolva, vagy olyan alkalmazások esetén, melyek nem támogatják a push funkciót."
Mire érti a többesszámot?
-
JamesHun
addikt
válasz
máyköl #15931 üzenetére
már minek
ma kimúl a 4.3.5Már írtuk, hogy a Samsung csodatabletje be van tiltva a kontinensnyi országban, és hogy nem tudnak megegyezni a tilalom feloldásáról az Apple-vel, így ezzel lekésnek a karácsonyi szezonról. Most viszont visszavágnak, de nagyon csúnyán. Az iPhone 4S a világ minden táján pénteken jelenik meg, így Ausztráliában is. A Sydney-i Apple Store-tól alig pár méterre található a Samsung márkaboltja, mely koreai beleegyezéssel úgy döntött, kerül amibe kerül, tönkrevágják a szokásos Apple Launching Party-t. Mint minden iKütyü megjelenésekor lenni szokott, hatalmas tömeg várja a megjelenés napján, hogy elsőként vehesse kézbe és vehesse meg az áhítatott eszközt. A Samsung viszont ezen a napon (október 14.) mindössze 2 ausztrál dollárért (430 forintért) fogja árulni a Galaxy S II-t az Apple Store melletti üzletükben. Nincs limitált példányszám, rengeteg készülékkel várják azokat, akik nem akarnak az Apple-nél sorban állni.
Hát ez lol. valaki küldjön már egyet nekem is adok érte 10.000 huf ot is akár
-
-
válasz
máyköl #15391 üzenetére
Érdekes, az nem, hogy minden második embernél iPhone van?
Most voltam pl. az auchanban vásárolni az asszonnyal, és aki telefonált, minden második embernél iPhone-t láttam. (Mosószeres-tisztítószeres, stb bevásárláskor unatkozni szoktam, meg mérgelődni is, mert nem nehéz 1,5 óra alatt 30k-t összevásárolni
)
Mondjuk kb. ez olyan statisztika, mint a te fila táska elméleted. Nem a szám a lényeg, hanem hogy egyik zavar, másik meg nem...
-
-
zack
nagyúr
válasz
máyköl #15223 üzenetére
Nem, mert nincs baja. Nem tudom visszavinni így. Ettől a szoftveres kalibrációtól szinte teljesen elmúlt. Úgy meg nem akarom hogy utazgasson a nagyvilágban, hogy utána ezt kapom vissza pár hét múlva. Mjad ha tényleg lesz konkrét baja, visszaviszem.
Vettem hozzá egy Premium becsúsztathatós bőr tokot, amihez volt elő és hátlap fólia is, így most az elhagyott plüss tokom utáni "űr" is megoldódott.Ha netán visszavittem volna, és cserélik refurbished példányra, tökön is szúrtam volna magam, ha esetleg hajszálkarcost kapok.
Viszont ha tényleg gond van vele, akkor lenyelem ezt a "békát", és örülök hogy a problémám megoldódott.(#15221) icecave
Nem néztem dátumot, mert ez a feltöltő, ill. a cikket linkelő dolga.
Az hogy ő fosik erre, és aktualitását vesztett cikkeket linkelget, az ő felületességét bizonyítja, nem azokét, akik reagálnak rá. -
Mr X
veterán
válasz
máyköl #15208 üzenetére
Semmi nehézség nincs az ipad bb-s fw-zéssel, csak nem szabad simán restore-olni.
Sn0wbreeze-el kell csinálni az ipsw-t, mikor kész, a program segít is DFU-ba rakni a telót. Utána iTunes-ban shift+Restore és kész is van. Nem ragad recovery-be.
Ha downgrade van 3.1.3.-ra, akkor meg snowbreeze sem kell, csak a végén dobja a 1015-ös hibát, akkor TinyUmbrellával ki kell tugdalni DFU-ból. Utána indul is rendesen.
Hacktváció van a sn0wbreeze-ben is.
-
bepe79
addikt
válasz
máyköl #15162 üzenetére
Szerintem ahhoz már nem restore-t kell majd nyomni, hanem sima szoftver update-et az iTunes-ban. Vagy rosszul sejtem? Az update-el is visszakerülnek majd szerdán az SMS-eim és minden az új iOS5-re, vagy ahhoz is restore-t kell nyomni, és a végén nem setup as new device hanem backup?
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #15008 üzenetére
csont újjat kaptam tudtommal
(még kérdeztem is a hapit, hogy nem-e refurbished-et kapok amire a válasz egyértelmű nem volt...) Ha refurbished lenne akkor már kéne benne "üzemidőnek" lennie nem ?De ha jól rémlik akkor a Backupommal a régi időket látom és ez igaz is, de amikor a gépre rádugtam nekem "szűznek" tűnt
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #15004 üzenetére
pont, hogy még az akksinak elvileg kéne pár ciklus, hogy maxot nyújtson ezért nem is értem... a régimet mindig furcsállottam, hogy mindenkiéhez képest "kevesebbet" nyújt, de beletörődtem... de ez most nagyon jó, hogy most úgy érzem és tapasztalom, hogy sokkal jobb mint az előző
-
Mela Kehes
addikt
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest