Hirdetés
Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Szia!
Nekem is volt ilyen! Alul a dock eltünik,lezárom a telefont majd kinyitom és ujra ott van.( I4 5.01 jb) Amúgy nekem minden frankó a telóval. Azért nem is irok ide .csak napi szinten olvasom a fórumot,mert nincs semmi panasz.3 napig bírja az aksi,gyors jb-s szóval szupi!
-
Kommy
veterán
Mint ahogy megirtam az appstore-ban is, 30 perc alatt 4% -ot. 3GS-n ha gps-el veszi a helyet, ha ez ninsc akkor 2 %-ot merül 30 percenként ami szerintem nagyon sok. Ráadásul zenét semlehet hallgatni, mert akkor kilép belőle és zenehallgatás után el kell indíteni újból.
Ja és a zene ki volt benne kapcsolva, mer alapból azt is játszik
-
Én 14 hónapos korában cseréltem le az iPhone 4-emet egy újra, annak is rendben volt az akkuja, de az új érezhetően többet bír (ugyanazt az iOS-t és ugyanazt a backupot tekintve). Szóval azért az akku is fárad szépen lassan...
ittakary: igen, az, de még mindig jobb, mint iPhone-on, amióta iOs 5 miatt frissítették, egy rakás használhatatlan szemét számomra, de ezt leírtam valamelyik nap, hogy miért :S
szerk: itt is van: [link]
-
kenny123
addikt
Tesóm 3g-jét ő csinálta, csontra be volt zúzva a kijelző, darabok hiányoztak is belőle.
profi munkát végez a srác.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elérhető a Metal Eden demója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Dark Souls sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest