Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
megema
őstag
A BuzzPlayer ugyanezt tudja szerverprogram nélkül. SAMBA szerverrel használom (WD World Edition hálózati HDD) és ha elég jó a WiFi jel, akkor akadásmentes a 720p is. Viszont már (gyenge) közepes jelerősség esetén a normál (~350 Mb) sorozatrészek akadhatnak. A felület lehetne egyszerűbb, meg szebb is, de a lejátszás tökéletes. FTP-t is tudja elvileg, de még nem próbáltam.
(#9070) tevfik: Én az iStorage-et használom. A karakterkódolás beállítása után még a weblapom forráskódját is tudom szerkeszteni vele!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- Honor X8a 6 GB/128 GB fekete Dual-sim garancia 18hónap
- iPhone SE 2022
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest