- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Az Infinity blade 3-at próbálta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van akinek egyszerűbb kérdezni, mint Google-n keresgélni, mert például, nem tudja, hogy mit is keres valójában. Te rászánsz pár percet, és mondjuk linkeled a megoldást, de előnyben vagy azzal, hogy valószínűleg tudod, hogy mit is keresel valójában. Jó, rá lehet keresni magára a hibára, valószínűleg erre is találatot ad a Google.
Ez egy szakmai fórum, ezért (is) vagyunk itt, hogy ha tudunk, segítsünk.
Igen, megkapta a választ a kérdésére, és mint említette, sikerült megoldania a problémáját.
Véleményem szubjektív...
-
erdoke
titán
válasz hackeeeee #9693 üzenetére
Én azért rászánok 2-3 perc próbálkozást segítségkérés előtt, és értelemszerűen a legvalószínűbb lehetőségekkel kezdek. Soha semmilyen iOS és iTunes bemutatót vagy manualt nem olvastam el, de nem is rohantam minden alap kérdéssel egy fórumba...
Ettől függetlenül adtam linket a megoldáshoz, a keresés szintén pár másodperc volt csak. Nem több, mint tovább görgetni a kérdést.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Windowsban a jobbegér használata eléggé alap szerintem... Parancsolj
A legjobb aláírás a héten
-
Mantin
aktív tag
Ezt hol tudom megtenni? Mármint átvinni az iTunes könyvtárba?
[ Szerkesztve ]
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #9674 üzenetére
Nekem nagyon nem jön be, sokkal jobb volt az eddigi, minek kellett alulra rakni a füleket... iOS7-en még egész normális a fehér-kék színekkel, de iOS6-on szerintem sokkal rondább így feketérn, mint eddig volt...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Tetszik, ez az új Fb.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legiaap
félisten
Quickoffice ingyenes lett!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Igen. Pl nekem sincs gari jegyem de garis a telefonom. Azt kell csak megnézni, hogy európai legyen a készülék. A garizás úgy történik hogy bemész bármelyik Apple boltba ott beírják az ID-t és ha még garanciális akkor beveszik.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
VIBO
őstag
-
VIBO
őstag
Passbook, meg részvények opciók törölhetőek valahogy?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
togaba
tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában. Egy olyan appot keresek, amivel a telefon mobil internetét kábelen megoszthatom a laptoppal. Tehát a mobil telefon kvázi internetvevőként működik. A Tethering mellett egy ilyen lehetőségre is szükségem lenne.
Köszi. -
FouriOS
újonc
válasz bull84ghia #9657 üzenetére
Így szokott lenni a betakat nem lehet frissíteni a véglegesre.
-
Hosszú idő után frissül a Google Translate! Végre van i5 support, és belekerültek az androidos funkciók is. Érdemes beszerezni. Így ez a legjobb ingyenes szótár progi.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #9657 üzenetére
Mostmár nálam is, beta alatt nem akart működni.
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Indiai farmoktól vásárol karbonkrediteket a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- SkyShowtime
- World of Tanks - MMO
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s