- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Üdv. Kaptam egy angol nyelvű sms-t azzal, hogy a viber kódom ez és ez. Ez most azt jelenti, hogy valaki megpróbált belépni a viber-be az én telefonszámommal? Közvetlen előtte egy hívásom volt +495156734319-es számról, elvileg Németországból.
Mi a fene ez? Tudja valaki? Tapasztaltatok már hasonlót?(#28701) TechN7ne: Örülök, hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz tybsen #28704 üzenetére
Ha nem lett volna előtte közvetlenül az idegen számról a hívás, akkor én sem aggódnék, de számomra ez egy kicsit furcsa. Na mindegy, remélem nem lesz semmi gond. Köszi!
SZERK: Céges számról felhívtam a +49-es számot, ahonnan a hívás jött, és azt mondja a központ, hogy ez a szám nincs hozzárendelve egy előfizetőhöz sem...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
univerzita
addikt
A Google Calendar frissítésben van Today Widget.
-
nofi
addikt
válasz univerzita #28707 üzenetére
Elkéstek, az előbb lőttem be a teljes hetet mutató - most - ingyenes Week Calendar Widgetet
Xbox GT: nozsolt
-
zoltanz
nagyúr
Milyen jó lehetőleg ingyenes Wifi SSID feltérképező app van? Köszi!
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Itt most szakad az eső, de az időjárás app azt írja: zivatar, az eső valószínűsége 10%. Pillanatnyi elmezavar, vagy érdemes lecserélni másikra?
-
nofi
addikt
Pdf-et szeretnék elforgatni iOS-en. A gugliban 3-4 éves találatok vannak már megszűnt appokkal, a PDFexpert meg 3500 pénz lenne mire hozzáférek a szerkesztéshez - ahol még egyáltalán nem biztos, hogy lehet elforgatni. Van valakinek tippje mivel lehet?
Xbox GT: nozsolt
-
oba
addikt
Legjobb ingyenes vagy olcsó scanner app? Amiben nincs reklám, vízjel és normális minőséget tud. Androidról váltottam, ott a cam scannert használtam ami 2 dollár volt
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Bkrisz9
őstag
válasz sztanozs #28700 üzenetére
Sziasztok! Most, hogy megtalaltam ezt a topikot is: Olyan zenelejatszot keresek ami a telefonon levo zeneket kepes mappankent lejatszani (tehat nem albumokat hanem mappakat). A VOX-rol hallottam, egyeb alternativa erdekelne. Koszi!
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Šolaire
veterán
Sziasztok melyik a legjobb időjárás app? Jó a gyári is de szeretnék valami mást is kipróbálni köszönöm előre is.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Elég érdekes kérdésem lenne, de nem igazán találtam rá választ, hátha ti tudtok segíteni.
Adott a Megapolis nevű játék, amit párom a saját kis Iphone SE telefonján játszik. Nemrég vettem egy 32Gb-os iPad-et, és meg szeretném oldani, hogy valahogy tudjon játszani ezen a tableten az ő Accjával. (nekem egy Iphone 6S-em van, amiről rögtön az első lépésben csináltam visszaállítást a tabletre.)
Lehetséges valahogy ez a fenti felvetésem?
-
ERipley
tag
Üdv!
Az időkép app másoknál is vacak néhány hete? Lefagy (!) akad, nem lehet frissítésre rávenni, nagyon gáz...."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
Lizardman
tag
Úgy jött ide, hogy gondoltam egy fél mondattal leírom, jelenleg melyik felhasználóhoz is van kötve az iPad.
Nem mellesleg az egyértelmű dolgokkal én is tisztában vagyok (cöhh, miért szinkronizáltad a sajátoddal, amikor a párodéval kellett volna...), és ezért kérdeztem azt, amit!
Szóval a kérdés még adott, lehet valahogy 2 azonosítót egyszerre beállítani az iPad-re, és azok között váltogatni a játékoknál?
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
S7el készített videókat synceltem fel iTunesal a telefonra, meg is jelenik a fotók appban de nem játsza le őket csak forog az állapotjelző. Külső videó lejátszó app pedig nem látja őket. Külön másoljam be őket egy videó lejátszó libraryjébe iTunesal? Innen a fotókból nem tudnám őket lejátszani valahogy?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
bilon73
aktív tag
lehet volt már, de nem találom...
van valami lehetőség arra, hogy az ios naptárat oda-vissza szinkronizáljam az asszony google naptárával?
azt már megoldottam, hogy a google naptár eseményei látszanak az én naptáramban, de az én eseményeim, nem látszanak az övében...
van valami megoldás?
köszi
üdv
p -
törölt tag
Üdv!
Olyan alkalmazást keresek ami mobilnet/wi-fi-n egyaránt méri az adatforgalmat plusz! minden alkalmazásnál.
DataFlow Pro-t használok jelenleg.Köszönöm.
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
okoska74
senior tag
A mail alkalmazásban hogyan lehet több emailt egyszerre törölni? Pl.: kijelölők 3-4 e-mailt és nem találok csak arhíválás, olvasottként jelöl, mozgatást.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz univerzita #28739 üzenetére
(S)De nekem nincs kuka csak ha belemegyek egy emailba. De így csak azt az egyet törli.(/S)Megvan a mozgatásban van.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz univerzita #28741 üzenetére
Köszönöm
-
gyuromoj
veterán
Deviza/árfolyam figyelő appot tudnátok ajánlani?
Amit eddig használtam MNB-s, 4-5 éve nem frissítették és iOS 11 már nem szereti.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz CharlieDrop #28744 üzenetére
Nem lenne rossz, de nekem olyan kéne ami kiírja hogy euro és dollár 1 egység az hány forint.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
consono
nagyúr
válasz gyuromoj #28745 üzenetére
A beépített tőzsde progi nem jó már erre? Pár éve az x=EURHUF vagy valami hasonló megadására mutatta az árfolyamokat is. Van mondjuk 5-6 éve, mikor próbáltam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gyuromoj
veterán
válasz CharlieDrop #28748 üzenetére
Igen, lista nézetben.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bilon73
aktív tag
válasz jazzkifli #28737 üzenetére
oks...köszi meg minden...
de hogy tudom a meglévő cloudos naptárban lévő eseményeket átvinni a a google naptárba, hogy az asszony is lássa.Én látom az övéit, de ő nem az enyéimet.
szóval kéne valami export, de sehol sem találok rá megoldást. a webes icloud-on sem találok egy kiba export gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest