- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bilon73 #32317 üzenetére
Akkor (vélhetően) nem ugyanazt értjük a "váltogat" kifejezés alatt. Amit írtál, azt én úgy értelmeztem, hogy random ki/be kapcsolja, váltogat a módok között. Az természetes, hogy nappalból éjszakába átmenetkor (és fordítva is
) megtörténik a váltás. De csak egyszer, ezért írtam, hogy nálam "nem váltogat", mert miután átment egyikből a másikba és stabilak a fényviszonyok, akkor az úgy is marad. A váltogatás nekem az, hogy többször és esetleg ok nélkül teszi.
De akkor ezt tisztáztuk, nálad is OK.
A sötétedés, majd kivilágosodás pedig egy okos feature, ami kíméli az akkut addig, amíg hosszú úton nem lesz tennivalód az úton. Androidon (Google Maps) így szoktam meg és jó dolog pl. autópályán, főleg Amoled megjelenítő esetén.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
bilon73 #32303 üzenetére
Több mint egy éve a gyári navit használom, maximális elégedettséggel. Szeretem, hogy egyértelműen mutatja mikor kell sávot váltani. Először hiányzott, hogy nem mutatja mennyi a maximális sebesség, de már nem hiányzik. Plusz háttérben is navigál és felugró ablakkal mutatja ha éppen kanyarodnom kéne (lehet más is tudja
). Nekem nem váltogat.
Ha nem lenne akkor Sygicet használnám, nekem előtte az vált be.
ui.: waze pedig pesten bevitt egy jobb kanyarba ahol utána kaptam egy 50k Huf-os csekket. Tábla pedig úgy volt kitéve, hogy nem láthattam (kivéve célforgalom).
Szóval Apple maps
-
törölt tag
válasz
bilon73 #32303 üzenetére
Igen, én.
Új iOS-felhasználó vagyok és kíváncsi voltam rá. Meglepően jól teljesít nálunk (Alföldön), bár fővárosi Apple-s barátaim szerint ott elvérzik. Párhuzamosan használom a Google Maps és a HERE mellett. A Waze-t pedig ismerősi ajánlásra tesztelem most (nem annyira válik be, mint a HERE
).
Kérdésedre: nálam (pedig sokat használom) nem váltogat a nappali/éjjeli módok közt, stabilan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest