- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #12199 üzenetére
Nekem valami olyasmi kéne, ami át tudja nevezni a képeket automatice (mondjuk dátum alapján).
Egy idő után keveredhetnek rendesen a dolgok... -
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #12202 üzenetére
Az utolsó...
Elég gyakran csinálok ilyet, soha nem merült fel ez az igény.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #12204 üzenetére
Azt is leírtam, miért nem merült fel az igény, így tovább értetlenkedtek.
Ahogy azt is leírtam, hogyan derül ki, melyik a szerkesztett-mentett kép: az lesz az utolsó időrendben.
Szerk: Nyilván az se véletlen, miért nem tartalmazza a funkciót az a sok-sok kiváló képszerkesztő app, ami fellelhető az AppStore-ban.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz erdoke #12205 üzenetére
Akkor megmondom miért kell. Van egy energiaital gyűjteményem, amit iPhone-nal szeretnék lefényképezni egyesével és a fájlnévhez kellene beírnom a nevét és hogy hány ml-es. Egyébként dropboxba másolom fel őket és ott megkapják automatikusan a dátumot.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz erdoke #12205 üzenetére
Jó de mondjuk atmereteztem 4-5 képet. Nyomj ide alulra a "fájl választása" gombra, mekkora ablakban adja ki őket (iPad)? Győzzem kiválasztani melyik az utolsó, ha elcsesztem győzzem szerkeszteni a hsz-t. Na jó mindegy úgysem lesz a kepeknek nevük ha megfeszulunk sem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én maradok asszem a onenote-nál, bár rémísztő, hogy 500mb maga az alkalmazás. :/ Az evernote 100mb de szerintem ez is hízna egy idő után, pedig alig van jegyzet benne. Azthittem ezek online tárolják a jegyzeteket és nem töltik le. Nem értem miért foglal ekkora helyet, win 8 alatt fele ennyit se. Az evernote-ban nem lehet jegyzeten belüli lapot létrehozni mint pl a one-ban. Továbbá nemtudom mennyire biztonságosak ezek a jegyzetelő alkalmazások, mert fontosabb adatokat is szeretnék tartani rajta. Mi a véleményetek?
-
Totheground
addikt
Ingyenes a Scanner PRO
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bigdady
nagyúr
Frissült a plex es visszarakták a transzkodolas kapcsolo gombot igy elvileg mar helyi halon nem konvertal semmit mint nplayrer. Akkor olvassak a blogot
Hazaerek ki is probalom.Danielk: mi a helyzet a telepitessel?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz bigdady #12213 üzenetére
Ne is mondd, a windows fent van, de a 3db 3TB-s vinyóm HFS+ volt formázva. Az éjjel ment a gép, mert a paragon HFS-NTFS convertere futott végig. 2 átkonvertálva, most fogom indítani a 3.-at is.
Szépen lejátssza a vlc a az 1080p 3D (H-TAB és H-SBS) filmeket, szóval helyi gépen nem lehet gond.
HDMI-n is van hang, a cél ez volt.
Most másolom a DB-t fel az új helyre. Picit macerás, de elméletben nem kell hozzá így plusz szoftver meg ilyenek.
A végeredményről még nem tudok nyilatkozni. -
batai15
félisten
Sziasztok, azt hiszem ha minden jól megy hamarosan meg tapasztalom milyen a szifon júzerség.
Nem ismerem az appstoret, de érdeklődnék 1-2 progiról .
Mi a legjobb zene lejátszó? képes valami vinni a filmeket, kezeli a feliratokat és a telefon tárhelyéről játszik le?
valami must have pro még esetleg? böngészőből van jobb mint a safari?Evernote-ot használok,.az látom van. Előre is köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #12218 üzenetére
Én el sem olvasom, DanielK nickjén kívül semmit nem ertek
-
nofi
addikt
válasz batai15 #12220 üzenetére
Zene: gyári, vagy az adott streamelős (Spotify, Rdio, stb.)
Filmlejátszó: Gplayer (már sajna nem ingyenes), VLC is van, esetleg Qplayer lite. Saját tárhelyről is persze, iTuneson keresztül, vagy wifi-böngésző segítségével lehet felmásolni filmeket.Musthave szerintem:
Feedly - ha RSS-t olvasol
Calculator+
Snapseed (vagy ha 5S, akkor már ingyenes lesz neked az iPhoto)
iMovie (ez is ingyenes 5S-nél)
Youtube
Dropbox, GoogleDirve - amelyiket használod
Quickoffice
Translate
ShopShop - bevásárlólista
Shazam
Remote - iTunest vezérled otthoni wifiről
BpMenetrend
Camera+ - ha nem elég a gyáriXbox GT: nozsolt
-
erdoke
titán
Csak két megjegyzés:
A legjobb filmes app jelenleg az nPlayer (szerintem).
Az iWork és iLife csomagok minden 2013. szept. 1. után aktivált iOS 7-et futtató eszközre ingyenesen letölthetők, de ha egy ilyened van, az összes többire is automatikusan a tiéd mind.A legjobb aláírás a héten
-
sztanozs
veterán
válasz erdoke #12225 üzenetére
Ez érdekes, nekem mind a három iWork komponens darabja 9 dodoért akarja adni a store, pedig szeptember közepén vettem a telefont. Vagy ez csak az 5S-re vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
ajani
aktív tag
válasz eszgé100 #1737 üzenetére
Letöltöttem egy weboldalról az itransmission nevű torrent kliens appot, amit nyomban le is töröltem, mert nem jött be. Ez kb 2 hete volt. Tegnap telepítettem egy ingyenes appot az appstore-ból, és egyszercsak megjelent az itransmission ikonja, amit nem tudok letörölni, hiába nyomok rá a törlésre. Találkozott már valaki ezzel? Mit kell csinálnom?
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
sztanozs
veterán
30 sec google... [link]
második link: https://www.google.com/search?q=remove+itransmission
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Mela Kehes
Topikgazda
"Van egy energiaital gyűjteményem, amit iPhone-nal szeretnék lefényképezni egyesével és a fájlnévhez kellene beírnom a nevét és hogy hány ml-es."
Másként kérdezem: Ezt milyen fotós programmal tudom megoldani? Az egyszerűség lenne a lényeg, hogy lehetőség szerint kizárjam a PC használatát.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #12243 üzenetére
Nem fogod tudni ezt megtenni, az apple irányelve miatt nincs ilyen alkalmazás
-
erdoke
titán
válasz Mela Kehes #12243 üzenetére
A képen később nem ismered fel, melyik ital van rajta? Mert akkor utólag, az összes feltöltése után megcsinálhatod a gyári, vagy más Dropbox klienssel (iFiles?).
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz erdoke #12245 üzenetére
Ezt szerettem volna elkerülni. A cél az egyszerűség lett volna. Mindegy, kiválasztom a lehetőségekből a legegyszerűbbet.
Azt mondjuk elfelejtettem leírni, hogy nem akkor van gond ezzel, ha veszek egy új dobozt. Az elején lesz csak, mert az egész gyűjteményt le kell fényképeznem, mivel egy régi vízjel van az összes képen. Sajnos az eredetik nincsenek meg. Most okosabb leszek."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mela Kehes #12246 üzenetére
Oldalakon keresztüli értekezés után, madgie kollégának köszönhetően megvan a megoldás: link
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest