Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comes
tag
-
Comes
tag
Sziasztok!
Én is Ipad vásárlása előtt állok...
Kb. 3 éve vásároltam egy Ipad Air-t és nagyon nagyon imádtam...
Két ipad között vacillálok.. Ipad 2018 és Ipad Pro 11"..
Elsősorban itthon használnám, néha képek szerkesztésére, videók vágására és konvertálására, másodsorban pedig oktatásra (eü-ben, szemléltetés céljából bizonyos mechanizmusok prezentálása a hallgatók felé..)..
Melyik érné meg mindenképpen hosszabb távon, és melyik észszerűbb választás ?Segítségeteket köszönöm!

-
Comes
tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy visszatérek az Ipadesek táborába. Korábban egy Air 2 boldog tulaja voltam, semmi panaszt nem mondhatok arról a készülékről.
Nagyon szemezek a 6. generációs Ipaddel, viszont a picit elbizonytalanít, hogy érdemes-e csak wifivel használni a készüléket, vagy mennyire kifizetődő a hotspotos internetezés.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e így használni pl. ha autóban vagyok, illetve mennyire lenne jobb és hosszabb távú befektetés a Pro változat ?
Válaszotokat köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest