- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Azért ez nem teljesen így van, valóban 7 éve jelent meg [link], de árusították azt sokáig, 2015-ig is talán, 2016? Aki 2016-ban vette újonnan az Apple-től, az mit mondjon?
De itt lehet nem az Apple, hanem a Google keveri a levest.
Egyébként ami anyukámnak van, ha jól látom még most is kapható újonnan, tehát biztos még egy jó darabig használható lesz, 4 éves, ha még 4 évet bír, az tuti, 80 ezer volt újonnan. Szerintem pont kifogtuk azt a korszakot, amikor az Apple megijedt a sok Droidos táblától és lejjebb vitte az árát. De azóta megnyugodhattak, mert dupláját kérik el.
-
Felhasználásától függ, procreate 120 promotion-nel és egy videóval pip nézetben 50% fényerő mellett 6 óra.
Vegyes felhasználás (videó folyamatosan pipben, 50% fényerő, internet és Kingdom Rush) 10 óra is megvan.
Tesztelték egyébként az A12X fogyasztását, valóban többet tud fogyasztani ha meghajtják.Meg is van:
[link] -
-
Noxy
veterán
Ha az iOS 10.2-es vagy korábbi verzióját használja, koppintson a Beállítások > iCloud > Kijelentkezés menüpontra. Koppintson ismét a Kijelentkezés elemre, majd koppintson a Törlés a saját [készülékről] elemre, végül pedig adja meg a jelszavát. Koppintson a Beállítások > iTunes és App Store > Apple ID > Kijelentkezés elemre.
Ott van az oldalon mindez leírva.
Ha olvastad, akkor miért kérdezed itt meg még1x? -
Süvi
őstag
-
“Sajnos az iPad nem olyan gyors töltésileg, mivel 5V 1.5a tud felvenni“
Ez így nem igaz. A gyári töltőjével nagyon gyors. Sőt, tudok jobbat, használd az ipad töltőjét a telefonodhoz is, én is azt teszem, a telefont is villámgyorsan feltölti, csak a telefonomé van korlátozva az ipad-en. -
A link alapján az egy 10 Wattos töltő, vagy én nézek el valamit?
Én azt tapasztaltam, hogy semmilyen töltővel nem tudom igazán tölteni, csak a sajátjával, mert nem támogatják a PD (Power Delivery) szabványt, ez kell az Apple készülékek gyorstöltéséhez. Így a telefonom QC3-as töltője is alig tud be lerakni valamit. Kimérve 5V 1.5 A megy az ipadbe, ez mindössze 7.5W, lezárt kijelzővel 4-5 óra alatt feltölti így is, de na.
Javítsatok ki ha tévednék.
Neten pedig azt az infót találtam, hogy PD támogatott töltők kel 30W a max amit felvesznek az új Pro-k pl MacBook töltőkből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest