Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira).
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest