Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0077
aktív tag
Retina kijelzős iPad mini-ről mennyire érdemes az új minire váltani? Ahogy én nézem csak a touch ID került bele, meg már arany színben is van. Tényleg csak ennyit változtattak?
-
gabor0077
aktív tag
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
5S-en, és iPad mini 2-n is ugyanaz minden
Utóbbiban azt szeretem, hogy standby-ban nem merül kb. Este 11-kor hagytam 87%-on, most 11-kor is 87% a töltöttségi szint
5s sajnos nagyon merül készenlétben is. -
gabor0077
aktív tag
Azt tudom, hogy érdemes, de lusta vagyok most egy halom szöveges dokumentumot backupolni....
Aztán meg pont ezért szívom majd meg... -
gabor0077
aktív tag
Érdemes backup-ot csinálni mielőtt iOS 8-at telepítek, vagy fix, hogy nem vész el semmim?
-
gabor0077
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg olyan szövegszerkesztőt mondani, ami ingyenes, és tud word-ben is megnyitható dokumentumokat csinálni? Pages mennyire jó szövegszerkesztő? Jegyzeteléshez kellene, de nem árt ha meg tudom nyitni esetleg PC-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utóbbiban azt szeretem, hogy standby-ban nem merül kb. Este 11-kor hagytam 87%-on, most 11-kor is 87% a töltöttségi szint