Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
Párduc
üzenetére
Nekem iPad-hez (is) a ceruza elemmel működő korábbi Magic Keyboard vált be, meg a Magic Mouse.
A 11"-os iPad Air 5-höz való mágneses Magic Keyboard nekem nem vált be, mert a jobb oldalán lévő felezett méretű gombok (magyarban az ékezetes betűk) zavarnak a vakon gépelésben. (Eladó, fehér változatban.) Ráadásul oldalról nem védi a tabletet, így védő toknak sem az igazi. (A 13"-os méretnél nincsenek feles gombok, arra minden elfér. Azon sokan szeretnek gépelni legalábbis a youtube népe szerint.)
Én megpróbáltam laptop nélkül iPad-en élni és dolgozni, nekem nem vált be. Nem csak a normális multitasking hiányzik, de az O365 alkalmazások borzalmasak tabletre, és a magyar nyelv támogatása hiányzik pl. az írás felismerésénél. Meg a 11" már tényleg túl kicsi. Egy M1 MacBook Air nagyságrendekkel hasznosabb jószág, és mindent egybe véve olcsóbb. A MacBook mellé tartalom fogyasztásra és mobil kiegészítő képernyőnek viszont zseniálisan jó dolog a tablet. (Még inkább az ha nagyobb, 15 vagy 16"-os MacBook-od van, és sokat utazol.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest