- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pethob #48164 üzenetére
Jegyzetelni, ha "mobil" körülmények között kell, arra az ipad mini is nagyon jó, ha adott egy jó asztal, akkor a 11 vált be nekem is. (Szoktam olyan előadáson lenni, ahol csak székek vannak, és a térdemen kell írni, vagy kézben tartva a tabletet, erre a mini nagyon jó.)
-
Smithy87
senior tag
válasz
pethob #48004 üzenetére
Köszi a választ kb ez az egyetlen game amit játszok most azért kérdeztem. És épp nagy pad cserélgetés van.
Én most egy air 3 on próbáltam a 2. Gen ipad pro 12.9 en 30 fpst alig birt ki csiholni. Bár ott eszméletlen sok a képpont. De inkább egy ipad pro 10.5 vagy 11 lenne a tuti.Gondolom a 12x az elég majdnem mindennek is. Az air is jó lenne de szerintem annak softver baja lesz nem mindig vannak meg az érintések..
-
HdRew
őstag
válasz
pethob #47918 üzenetére
Minden elismerésem, én májusban adtam el az Air 3-at és váltottam M2 Air-re. Már eléggé szaggatott egyes esetekben az Air 3, és lassan töltött be, importált dokumentumokat pl notabilitybe, szóval úgy voltam vele amíg jó pénzt ér, mennie kell.
Ha ez is kibír minimum 5 évet, egy szavam sem lesz.
-
atees
őstag
válasz
pethob #47876 üzenetére
Nebo appban kézzel jegyzeteltben simán tudok keresni, úgyhogy magyarul írok. Ha kell a magyarul kézzelt írt szöveget, meg simán alakítja át az app.
Teams szerintem minden platformon egy fos.Abban igazad van, hogy úgymond office munkára nem a legjobb az ipad, néha körülményes, de szerintem ha mindenhez megtalálod a megfelelő appot/beállítást át lehet állni.
De office csomag használata teljesen felejtős, de az sajnos macen is gyenge
-
f_sanyee
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz
pethob #47867 üzenetére
Ez mondjuk barokkos túlzás, hogy "Mindehhez hozzájön, hogy a működéshez feltétel, hogy legyen legalább 20-30 GB szabad kapacitás mindig, mert ugye a memóriát is kell valahova swappolgatni, ideiglenes adatokat valahova tenni.", ez inkább 2-3 GB, nem 20-30. Én 32 gigás iPad 8-on élek évek óta, nem mondom, hogy az nem kevés, de ennyire nem kell dramatizálni a helyzetet (10GB az iPadOS és még ~4 a rendszeradatok, van 10 GB szabad helyem). A lányom is 64 gigás iPad 9-en játszik, rajzol és szórakozik, és ha a hülye alkalmazások nem hülyék (esetében pl. a YouTube úgy letöltött 6GB-t, hogy nem látszott semmi a letöltéseknél, de mikor töröltem nála a letöltéseket ennyi hely szabadult fel) nála sincs gond a tárterülettel.
Szerintem is illene 128 GB-re felhúznia lassan az alap modelt az Apple-nek...Az iCloud másik mese, az nem, egy külön drive teljese értékűen, lehet használni, de nem fogja kiváltani a hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest