- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #2466 üzenetére
Én már csak nyomtatni kapcsolom be. Ha wifis lenne már amiatt sem
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #2397 üzenetére
Másik böngészőben valamivel jobb a helyzet. Néha másban nem, de legalább kijelzi, amikor fogytán a memória. Máskor több oldallal sincs gond. Én úgy vettem észre, hogy a Safarit időnként újra kell indítani, és akkor egy ideig megint jobb. Nem tudom, miért van, valamit elqrtak a böngészőben.
Hosszabb hozzászólást (pl. blog bejegyzést) érdemes külső szerkesztőben írni, én PC-is így csináltam. -
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #2414 üzenetére
Amit írtam a chrome-mal az androidon van. Az tökéletes megoldás lenne ios-en is. És nem sírna a szánk.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #2406 üzenetére
iOS-en a Chrome is egy nagy rakás kaki. Csöbörből vödörbe. Ugyanúgy elfelejti az utoljára beirt szöveget.
-
univerzita
addikt
válasz
runner 125 #2406 üzenetére
Én a iCabMobile-t használom.Szerintem ezzel meg vónál elégedve.
-
legiaap
félisten
válasz
Mindegyiket tapasztaltam már. Várom a kövi IOS-t, hátha javít rajta.
-
joey04
titán
válasz
összeomlás nincs, újratöltés van. (Air)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Üdv a klubban, mindenkinél ilyen. A Safari sajnos rosszul gazdálkodik a memóriával. Lehet benne 256, 512, vagy 1 giga ram, ez mindig ujratölt. Én konkrétan emiatt cseréltem le az ipad 2-t air-re, mert azt gondoltam a dupla rammal majd nem csinálja ezt. Hát de.
Droidon a chrome még akkor is megjegyzi az utolsó betöltött oldalt ha a készüléket újraindítjuk. Szőröstöl bőröstöl, tehát az addig beírt hsz-estől együtt -
llaszlo
veterán
válasz
runner 125 #2339 üzenetére
Hogy ezt miért nem gyártják a régebbi típusokhoz?
Pedig bőven van még iPad 2-3-4. Vagy legalábbis itt nem kapni.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125 #2339 üzenetére
Ez tényleg jó ár-érték arányú tok. Lehet én is megvizsgálom..
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #1559 üzenetére
Van ugye a korábban javasolt FW funkció, illetve ha átküldöd pl. a Documents alkalmazásba, onnan új levélhez is hozzá lehet adni. A problémás dolog egyedül az, ha válaszolni akarsz egy levélre, és ahhoz akarod csatolni a dokumentumot. Ha minden igaz, iOS 8-cal ez is meg fog oldódni.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
runner 125 #1559 üzenetére
Én itt és ilyen tokot vettem az Air-re, számomra 100%-os eddig.
A google alapján kiadták retina mini-re is ezt a fajtát (Malmö) lehet megérne egy e-mailt hogy be tudják-e szerezni illetve mennyiért.
Nagyon stabilan fogja a kütyüt úgy hogy félkörben van csak benne. Így viszonylag könnyű kivenni, ha érezni a akarod a "vasat", mágnesen altat/ébreszt, több variációban lehet hajtogatni.
A leírással ellentétben nem valódi bőr, csak műbőr. -
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #1522 üzenetére
Tokos kérdésemre senki?
Illetve milyen megoldás létezik arra h egy emailben kapott PDF-et le tudjak menteni és mondjuk később új e-mailben tovább tudjam küldeni? ( feltallozas problémája ugyebár )
Köszi.
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #1535 üzenetére
Kényelmesebb fogásra, mivel kisebb, de az Airen szinte semmit nem kell nagyítgatni, és sokkal kevesebb görgetéssel meg lehet úszni. Egy digitális magazin, átlagos PDF/ebook, mind sokkal praktikusabb a nagyobb kijelzőn, és akkor a doksik, képek szerkesztéséről, a billentyűzet meretéről még nem is beszéltem. Amint a nézegetésen túl akarsz rajta valamit csinálni (márpedig rengeteg app van, amivel lehet is), lényeges az a szűk 5 centi átlóban. Tényleg ki kell próbálni.
-
polonic
félisten
válasz
runner 125 #1535 üzenetére
En is igy vagyok vele. Az air nekem hatalmas volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #1516 üzenetére
Szetkesztés, és ott jobbra a recés részt megragadva igen
-
llaszlo
veterán
válasz
runner 125 #1494 üzenetére
Az mindig is free marad. Viszont csak olvasni tudja a doksikat szerkeszteni nem. A szerkesztés fizetős. Eddig így volt.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
runner 125 #1386 üzenetére
Hangouts, Vtok, Phone for google voice & Gtalk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest