- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom air1-hez hasonlitani, de az tuti, hogy nem olyan jo air2-on sem 9-es ios mint amilyen pl. a 6-os, vagy a 7-es volt ipad4-en.
Ipad3 is teljesen jo (valamikor 1-2 honapja irtam, mert meglepett) ios7-tel, mig ipad4 8-as ios-el nekem mar nagyon nem tetszett ezert csereltem air2-re, es jo-jo a 9-es az air2-vel, de meg nem az a szint amikor mindenhol oromnek erzed, hogy hasznalod, mert itt-ott vannak pillanatok amikor lathatoan inkabb 30fps a mozgas mintsem 60, es talan framedrop is elofordul.
Lehet, hogy sima frissites helyett egy teljes uj beallitas mentes visszatoltes nelkul javit nalad is valamit, de az tuti, hogy 9-es ios jelenleg meg messze nem tokeletes, bar sokan nem latjak.
Eleg jol jellemezi [ezen a videon] a srac (mas egyeb videoi is erdekesek) az ios9-el kapcsolatos osszbenyomasat ipad-en (is) mikozben apple cuccokat hasznal jo ideje, de realisan all a dolgokhoz.(#9794) Noá:
Egyreszt a videon 9.2 beta4 van (ami jobb nalam is mint 9.1 ezert azt hasznalom, de nem tokeletes air2-on sem meg mindig), masreszt akkora lagok, framedroppok lathatok a videon, hogy csak na. Ha nem zavar az jo, de van akit air-en, es air2-on is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest