- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt

Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bestbuy játékok
- Path of Exile (ARPG)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest