- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt

Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen program, ami...?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc harc case + apple pencil 2
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest