Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt

Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest