- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Úgy értem hogy semmi összeomlás nem volt, pörgös volt a rendszer alatta! Nálam semmi gond nem volt sosem, azért amikor kijött a 8.0 utánna gyorsan javítgatták. A Safari a kevés memória miatt tölti újra az oldalakat, az Air 2-ben 2GB ram van, ott elvileg már nincs újratöltögetés. Mekem a safari 2x omlott össze a 8-as verzió alatt, de az is valami weblap hiba miatt nem a böngésző. A 7 tény és való jó volt, de aztán a 8-as is beállt már a javítások után egy remek rendszerré. Most a 9-el annyi bajom van hogy az alkalmazásváltó és 1-2 helyen döcög,remeg,akad, de ha ezt orvosolják a 9.1-el, itt sem lesz semmi gond, sőt! Elég gyors lett a safari meg észveszejtően gyors lett, reklámblokkolóval meg ez csak tetézhető. Sok jó funkciót is kapott, de ami még fontosabb, nálam i5S-en nagyot nőtt az üzemidő, de Air-en is!
Kb ennyi.
Nekem i5S-en jól fut, semmi akadás, 1-2 alkalmollam berezzen picit de kb csak ha úgy lesed a kijelzőt mint egy bagoly, akkor veszed észre, ezen felül szergyors, akksiidő baromi jó lett, csak jót tusok mondani róla! Azt a pici rezzenést ami meg alig észrevehető, majd javítják, nem nálad miért működk épp ellenkezőleg, talán egy restore nem ártana!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest