Hirdetés
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Apple azért is ragaszkodik a zárt, exkluzív megoldásokhoz, hogy elkerülje a minőségbeli fragmentációt. Lásd Androidos cuccok! Van egy rakás hardvergyártó, akik a kedvük szerint alakítgatják a hardvert, az operációs rendszert, akár a használhatatlanságig rosszul optimalizálva. Az Apple kimondottan a hardveréhez optimalizálja a rendszerét, így biztosítva a stabil működést. A zártságával valószínűleg a minőséget potenciálisan gyengítő tényezőket szeretné csökkenteni. Sokáig volt egy középkategóriás Androidos tabletem, de megőrültem attól, hogy állandóan lassan reagál, az appok lefagynak, pedig szándékosan alig pakoltam rá alkalmazásokat. Pedig nem volt egy olcsósított eszköz. Persze a microSD kártyaolvasó megléte az Androidos cuccok felé billenti a mérleget. Ez valóban hiányzik az Apple tabletekből. Igaz, a fájlcsere megoldható felhővel, vagy akár egy ShareIt alkalmazás használatával, de a tárhelybővítés így sem teljesen megoldott.
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, mindig van valami, ami az egyik felhasználónak tetszik, a másiknak meg nem. Lehet, hogy öregszem, mert most már tablet tekintetében tényleg elég alapfelhasználásra. Komolyabb munkát a notin végzem, tableten böngészek, levelezek, néha youtube, és néhány kisebb játék. Épp ezért választottam végül egy retinás iPad minit, mert nekem a felhasználói élményhez hozzátartozik a gördülékeny működés. S ezt én maradéktalanul az Apple cucctól kaptam meg. Androidon is tudtam ugyanezeket a dolgokat csinálni, de az állandó lassulás, szaggatás, fagyás tönkrevágta az egészet, pedig az Android is egy jó rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spotify
- Steam topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs