Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest