Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
elismerem hogy a tablagepek Mercedes -e az ipad
viszont most foglalkoztam Mamika wayteq gepevel főleg az volt benne az idegesítő hogy sokat gondolkodott, még androidos viszonylatban is csiga volt, pocsék szoftvere volt, volt hogy 20 másodperc volt míg előjött a keyvoard vagy míg kilépett
hajtepo, de most felraktam rá egy custom romot, nem volt nehez, nem lett ipad, de még nexus sem, de normálisan megy, többnyire fluid
szóval így már lehet nem lesz ipad
különben megnéztem neten a Nexus 9-est, szerintem az is jó nagyon, 98 ezer Ft, de szépen működik és könnyebb mint az Air
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest