Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabika0013
üzenetére
Én kiöregedtem már a tanulásból, óraadó vagyok, nálam inkább laptoppal jegyzetelnek, de nem tudom miért. Szerintem egy ipad-en sokkal természetesebb írni. Én is két ipad-et használok a munkám során (egy pro-t és egy minit) ha jegyzetelni kell. Tanulásra (költséghatékonyság miatt) egyiket se javaslom, a pro-t csak azért vettem meg mert akkoriban otthon nem volt rendes gépem csak az irodában, ezért külső billentyűzettel kvázi-laptopként használtam.
Mind a kettőhöz van apple pencil, sokkal jobban tudok jegyzetelni velük amikor kell, mintha gépelném. Emellett kutatások szerint a kézzel írott jegyzetekben leírt dolgokat az ember sokkal fogékonyabb megjegyezni, mint a begépelteket, tehát tanuláshoz való jegyzeteléshez kifejezetten jónak tartom az ipad-et.Tanuláshoz szerintem is az air az optimális egy ceruzával. Egy paperlike fóliát tegyetek rá, azzal a pencil sokkal természetesebb rajta. Nekem az egyiken van paperlike, a másikon sima, a paperlike-on sokkal jobb írni és rajzolni.
A Goodnotes app vált be nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest