Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
A bill kiosztással nincs gond, egyáltalán nem nézem a billt gépelés közben. Most még mindig ott tartok hogy pontos képet kapjak hogy milyen a US UK kiosztás az ESR-nél. Hol melyik sorban mennyi billentyű van.
De a gyártó oldalán nem találtam ilyen képet. Nézek review-t meg unboxingot.btudos
Én is ezt a Magic keyboardot néztem ki az Apple-nek, ez tökéletes lenne méret terén meg úgy minden téren. Ha mást nem találok akkor maradok ennél a megoldásnál hogy külön tok, külön bill.kkdesign
A touchpad körül ez valamilyen szövet akarna lenni? Nem túl nehéz tisztán tartani? Igen ennél a verziónál minden sorba annyi bill van amennyi kell hogy legyen hogy a Magyar kiosztás tökéletes legyen. Az a baj hogy a sok sok év alatt megszoktam hogy mi hol van, így elég gyorsan is tudok gépelni, és nem szeretném azt hogy most iPad-en az ékezetek máshol legyenek mint szgépen. Ezért ilyen nyögvenyelős nekem hogy kiválasszam mi lenne a legjobb.
Köszönöm a képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest