- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Relax420
üzenetére
Hehe, akkor szivjon az a digitális billentyüzettel egy hirtelen de hosszabban begépelt szöveg esetén, aki akar - pl te - de én nem. Az eszköz van értem, és nem fordítva! Majd én eldöntöm, hogy mihez jobb nekem tapicskolni, és mihez pedig felpattintani a mágneses billt egy pillanat alatt és már gépelni is. De hát ugye aki ezt nem érti és csak elvakultan néz a világba… annak ezt nehéz lesz megérteni, csak a kifogásokat keresi a saját életének megkönnyitése helyett.
Vagy más szóval: a cél szentesiti az eszközt, és nem az eszköz a célt ! Márpedig ha a célom a kényelmes gépelés, akkor az fizikai billenytüzettel jobban megy, mint tapicskolós digitálissal. (Ettöl még használom a digitálisat is, de nem hosszabb gépelésre.)
Kieg, nem fogod elhinni, de a képernyö érintö funkciója nem szünik meg azáltal, hogy van fizikai bill is csatolva… sok esetben - pl most is - tapicskolom a képernyöt, ha kell… mert így hatékony egér nélkül pl scrollozásra, vagy épp egy linkre rányomni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Formula-1
- Alkoholista nevelde
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elden Ring
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest