- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi szépen segítséget!

Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest