- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Elméletileg egy biztonsági mentés az biztonsági mentés, és nem költözésre kitalált mentés. (Apple eszközök között van külön költözésre optimalizált folyamat is, iPhone-ok között legalábbis, iPad-ek között nem tudom müködik-e ugyanúgy, én is csak az elsö iPad-emet használom még.) Mindazonáltal senki nem tudja, mi zajlik pontosan a háttérben, és sokan csinálják a költözést biztonsági mentésböl vett visszaállitással is két külön tipusú iPad eszköz között, de volt hogy iPhone mentésböl is költöztek iPad-re, ami kérdés, hogy müködik-e még, mióta az iPadOS különvált az iOS-töl... ergo végeredményben én a tiszta telepitést javaslom, ha nincs tiszta költözésre megoldás, mintsem biztonsági mentésböl való visszaállitást. De majd a többiek is írnak vmit, aztán majd eldöntöd.
Legrosszabb esetben gyári álapotra visszaállitod és tiszta telepitéssel újraraksz mindent, ha nem tetszik az eredmény vmi felmerülö bug miatt, amire azért relative kicsi (de nem nulla) az esély szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest