Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Nekem nagyon sokat kellett jegyzetelnem telefonhivas kozben, meg szemelyesen ertekezleteken teljesen kulonbozo temakban es nekem nagyon jol jott az iPad-en Notes-ban valo tollas kezirasos jegyzeteles. En mindig elhagyom v osszegyurom a papir alapu jegyzeteket (raadasul ide-oda is kellett utazgatnom). Most eloszor hasznaltam nem csak tartalomfogyasztasra hanem "komolyabb" dolgokra is, es nagyon jo hogy siman visszatudom nezni felev utan is a jegyzeteimet.
Magamban betettem a bakancslistara egy komolyabb iPad-et is mert nagy hasznat vettem es szuperul hordozhato (nem fogok egy notit elovenni es gepelni olyan sebeseggel ahogy valaki beszel, kezirassal meg csak-csak).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest