- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
'iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)-ra feldobtam az iPadOS 18-at próbából, hogy ne élesben derüljön ki, amikor már nem tudok visszajönni'
HA stabil rendszert akarsz, akkor minek tesztelgeted a beta verziókat ?
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.
Akinek meg fontosabb az újitások, annak meg el kell türnie a kezdeti nehézségeket az új szoftverek új bugjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.