Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parson
üzenetére
nem igazán sikerült értelmezni: senki nem a stabilitásról beszélt - én sem...
senki nem beszélt lefagyásról, kompatibilitási gondokról vagy esetleg bugokróla beta már nem igazán beta, csodákat már nem fognak tenni a rendszer fluiditása az fog maradni, amit most mutat a beta
főleg hogy egy 6 éves készülékről beszélek csodát nem vártam, és senki ne is higyje azt hogy az utolsó pár napban azért izzadnak a fejlesztők, hogy pont az én ezer éves készülékemet hozzák rendbe és optimalizálják...
semmit nem fog már változni, és erre most volt lehetőség kipróbálni még a hivatalos kiadás előtt, mert akkor néha csak napok/hetek állnak a rendelkezésre a visszatérésre -
HdRew
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Pontosan.
Én anno iPhone 5-ön 7.0.1-en voltam rengeteg ideig, amikor már 8.3.4 volt azt hiszem. Akkor kellett frissítenem, hogy kicseréljék garisan az akkumulátort. Brutálisan belassult utána a telefon természetesen.
Aztán jött az iPad Air 3, az is az utóbbi időkben már elkezdett nekem akadozgatni. Most az új Air-rel ugyanazt csinálom és teljesen fluid minden.
De ott az ellenpélda is, AW S5 érezhetően gyorsabb lett frissítés után és mintha az akku is jobban bírná.
Jelenleg i11 pro van, most volt 4 éves nekem, valójában ugye 5. Már gondolkodom rajta, hogy mikor kéne lecserélni, tavaly novemberben cseréltettem rajta egy akkut, szóval még jövő nyárig talán kibírom.
Szóval szvsz még max. 1 főverziót és annak alverzióit érdemes frissíteni, de utána pedig mivel főleg a legújabb hardverre optimalizálnak már nem lesz annyira smooth az újabb szoftverekkel az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest