Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem van egy régi air 2-öm, egy Ipad 6-om, illetve egy 2021-es M1-es Ipad pro-m.
Első kettőre nem igazán tudok válaszolni neked.
3-4. Ha a tartósságot nézzük, abból kiindulva hogy a 2018-as Ipad 6-ra még ki jött az Ios 17, így meglett a 6 év főverzió szoftver támogatottság. Szerintem az ipad 10-esnél még minimum 4 év főverzió frissítés lesz (mivel 2022-es), olyan szintű teljesítmény különbség van az M1 és az A14 között hogy az M1 szerintem minimum 6 év főverziót megkap még alsó hangon szerintem, így termék támogatásból +2 év minimum . (Bár én annyira nem vagyok szaki, a többiek úgy is megcáfolnak ha hülyeséget mondtam)
Viszont ami számomra nagyon fontos volt, az a hang minőség ( pro-ba 4 db brutál minőségű van, én úgy tudom hogy az Air-be 2db ugyan olyan hangszóró van mint a proba, és a sima ipadbe meg 2 db gyengébb minőségű.)
A másik pedig ami fontos volt az a laminált kijelző, még ceruza nélkül is sokkal élvezetesebb használni mint a sima Ipad-et.
Mindenki maga dönti el hogy mennyit szeretne áldozni erre, ha szigorúan néha böngészésre kéne egy ipad, akkor a sima 10-et választanám. Ha már kicsit többet szoktál filmezni és egyéb tartalmat fogyasztani és napi rendszerességgel használod
minimum egy Air-t vennék.
De egyértelműen a pro a legjobb az összes közül, én inkább egy 2020-as ipad pro-t vennék használtan mint egy sima ipad 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Temu
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung galaxyS8ultra
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest