- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KompÓth
csendes tag
Sziasztok!
Ti, akik követitek a témát, szeretnék információt kérni. Jelenleg tudnék venni egy ipad air 5-öt 228.000 Ft-ért, újonnan 36 hó garanciával.
Itt-ott olvastam a híreket, hogy új ipad bejelentésére készülnek air szériában is.
Épp nézegettem a tokot hozzá, amikor egy gyártó honlapján a következőt láttam:
Itt már megjelenik a 6-os széria, ami méretre ugyan olyan mint az eddigiek.Az a kérdés, hogy szerintetek ennyiért megvegyem most (228), vagy várjak ki az újra? Igazából nekem maga az air 5 is kicsit overkill, mert nagyrészt inkább tartalomfogyasztásra veszem. Ha mondjuk az új 128 gb alap háttértárral jönne nem lenne rossz.

Csak hát ugye új modell, magasabb ár.
Szerintetek melyik lenne bölcsebb döntés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest