- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Magisk
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vaguny
üzenetére
Üdv. Először ez nekem sem tetszett, meglepődtem, kérdezgettem, hogy ez normális-e, de sajnos az a helyzet, hogy ezzel együtt kell élni. Az Air 5 ilyen. Viszont, lassan másfél éve nagy megelégedéssel használom. Egészen addig érdekelt, amíg megvettem, megnéztem, aztán tok került rá, amit csak takarításkor veszek le. És így egyáltalán nem érdekel ez az ügy. Ugyanis nem lassul be, sokáig bírja, mindent meg tudok vele csinálni, gyakorlatilag mintha teljesen új lenne, pedig szinte folyamatosan megy és szinte egy laptop ereje van benne (egy évig sem asztali gépet sem laptopot nem használtam, miután megvettem, csak most sok táblázatot kezelek, amihez kell két nagy kijelző, ezért kellett egy macbook is, de előtte nem hiányzott) Szóval, szerintem is nagyon gáz, hogy ez ilyen minőségű házzal jött ki, de nem igazán jön elő a hétköznapokban. Persze, megértem, ha ennek ellenére vissza küldöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest