Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900
    senior tag

Nekem pont ilyen 100W-os UGREEN töltőm van kb. 1 éve. Vettem pár Baseus Cafule kábelt hozzá és pár gyárival is használom felváltva, sőt erről megy az Apple watch töltése is. Töltök vele iPad-et, iPhone-t és androidos telót is. Régebben a Raspberry Pi is ment róla. Na az kényes volt a kábelre, nem indult el mindegyikkel. Töltés szempontjából viszont nem volt problémám egy kábellel sem. Néha ránézek iMazing progival, hány W-ot vesz fel és valóban szép lassan megy fel a teljesítményfelvétel a progi szerint is.

Akkor tudom nem nekem szólt a válaszod ,de köszi remélem lesz akcióba is majd valahol.
    ui: Jó lenne 15 -ért kifogni. És 2 év garit adnak rá szóval nem fogom az aliról rendelni ,mondjuk ott se olcsóbb sajnos.
    Amúgy már nincsen csak 2 Lightningos cuccom Airpods 3 meg a billentyűzetem amit azzal a kábellel kell tölteni ,de azt gyári kábellel csinálom . Azért kell még az USB-A kimenet a töltőfejről. Különben nem kellene Telo Ipad Óra USB-C sek a kábelek is már,meg a készülékek is kivéve az óra ami ugye mágneses ,de a gyári kábellel gyors töltésre képes.

Új hozzászólás Aktív témák