Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Én is pontosan ezzel foglalkozok jelenleg. Az Air2-t a feleségem használja napi szinten sorozatnézésre, meg a gyerekek egy-egy színezős-kifestős játékhoz. Ilyen hardcore felhasználás miatt -alapos megfontolások után eldöntöttem- nem cserélek újabb verzióra. Az akksi olyan 30-40 percet bír töltő nélkül. Így közel a vég. Napok/ órák kérdése, hogy mikor púposodik fel az akku. A gyári akku 3 évet bírt(2016-2019), utána hasonló ok (nem cserélnek akkut) miatt cseréltettem egy szervízpartnerrel, egy biztos nem gyári akkura. Ez eddig bírta. Dátum szerint ez kb. ugyanannyira jön ki, viszont az új akkumulárorral kevesebb ideig bírta egy-egy töltés között, mint a gyárival. 3utools-szal ránézve látszik a csere, nem stimmelnek a sorozatszámok és a töltési ciklusok kijelzése sem valós, illetve 100%-os aszerint az állapota.
Ha még 2-3 év van az iPad-ben, akkor szerintem megéri a 10-15eFt-os befektetés.
A cserét én is magamnak gondoltam, szintén a youtube videókból és itt okulva nem nagy kihívás megcsinálni.
Az akkut meg majd február elején rendelem( Kínában most amúgy is áll minden az ünnep miatt), addig még ráérek nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Suzuki topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest