Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amilo02
    aktív tag

Kicsit megszolitva erzem magam, mert amit en peldaken irtam a telefonom hasznalatarol (is), arra egy kicsit kisarkitva jelentek meg valaszok. Bar egyik sem direkt valaszkent a reszemre, de ez most reszletkerdes. Szoval arnayalnam egy kicsit a kepet.

1.5-2 ev hasznalat utan az elmult 10+ evben azt vettem eszre, hogy a reggel 100%-on toltorol levett telefonomat kb este 5-6 korul mar toltore kellett tennem es hol volt meg az este 10- fel 11, mire hazamentem. Ezek a telefonok eleinte alapjaban veve mindig boven kepesek voltak kiszolgalni ezt a fajta felhasznalast, aztan bezuhantak. Volt, hogy aksicsere lett, volt, hogy biztositason keresztul kicsereltettem az egesz telot. De valahogy azok is hamar bezuhantak. 3-6 honap… gondolom nem zsir ujat kaptam, hanem valami refurbished dolgot, akar csak az aksi, akar az egesz telo lett cserelve. Ha most elkuldenem az iphone 11-t, valszeg abbol is azt kapnek, nem egy vadi ujat. Szoval felesleges ebbe belemennem.

Azota, hogy figyelek a 20-80% kozott tartasra, azt meg nem ugy kell ertelmezni, hogy rajta fugg az ember, hogy lekapja, amikor 79%-on van, jajnehogynyolcvanlegyenhuhuhuuuu… Cdsak siman maskor toltom, nem az ejszaka alatt. Ezzel most egy olyan felesleges penzkidobastol vagy vasarlasi kenyszertol vagyok tavol, ami nekem nem okozott egyaltalan semmi kulonos odafigyelest.

Konkrétan a te korábbi hozzászólásodat pont nem is láttam :D A lényeg, h ez egy állandó téma, amiben mindig is lesz pro-kontra. Én személy szerint (mint ahogy korábban is írtam) azt az elvet vallom, hogy ha alkalmam van és éppen nem felejtem el akkor töltőre teszem a telefont, és nem azon reszketek, h 20 és 80% között tartsam. Asszony iphone 6s telefonját(ami új kora óta van meg neki és most jelenleg kb. 7éves) egy éve kellett akkut cserélni mert már érezhetően sokszor kellett tölteni. Asszem 15K-ért cserélték ki, és most jelenleg 97%-os. Töltés ennél sincs figyelgetve. Úgy gondolom, ha másképpen lett volna a töltés nagy eséllyel akkor is már csereérett lett volna az akku.

Új hozzászólás Aktív témák