Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
zioncsabi
üzenetére
Konkrétan a te korábbi hozzászólásodat pont nem is láttam
A lényeg, h ez egy állandó téma, amiben mindig is lesz pro-kontra. Én személy szerint (mint ahogy korábban is írtam) azt az elvet vallom, hogy ha alkalmam van és éppen nem felejtem el akkor töltőre teszem a telefont, és nem azon reszketek, h 20 és 80% között tartsam. Asszony iphone 6s telefonját(ami új kora óta van meg neki és most jelenleg kb. 7éves) egy éve kellett akkut cserélni mert már érezhetően sokszor kellett tölteni. Asszem 15K-ért cserélték ki, és most jelenleg 97%-os. Töltés ennél sincs figyelgetve. Úgy gondolom, ha másképpen lett volna a töltés nagy eséllyel akkor is már csereérett lett volna az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg, h ez egy állandó téma, amiben mindig is lesz pro-kontra. Én személy szerint (mint ahogy korábban is írtam) azt az elvet vallom, hogy ha alkalmam van és éppen nem felejtem el akkor töltőre teszem a telefont, és nem azon reszketek, h 20 és 80% között tartsam. Asszony iphone 6s telefonját(ami új kora óta van meg neki és most jelenleg kb. 7éves) egy éve kellett akkut cserélni mert már érezhetően sokszor kellett tölteni. Asszem 15K-ért cserélték ki, és most jelenleg 97%-os. Töltés ennél sincs figyelgetve. Úgy gondolom, ha másképpen lett volna a töltés nagy eséllyel akkor is már csereérett lett volna az akku.