Hirdetés
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Egy kis szösszenet az új Pro-k nál elérhető "lebegő" módról:
Nekem még a 2021-es 12.9" Pro van amit próbálgattam Dev bétákkal is.
Akkor tűnt fel egy teljesen új funkció, hogy az Apple Pencil közelségét érzékeli a kijelző.
Akkor még nem tudtam mi ez a jelenség (erről írtam is itt a fórumon korábban), de ugye most már ezt tudjuk, h az Apple Pencil-lebegtetésnek nevezte el az M2 Pro esetében.
A lényeg, hogy ezek szerint ez semmi hardveres változtatással nem járt nekik, mivel már "teszt" gyanánt beletették korábban a 2021-es modellnél is a bétában. Csak egy új szoftveres funkció, amit megint megpróbálnak eladni egy új verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest