- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Srácok, segítséget kérek iPad ügyben.
Hamarosan bejelentésre kerül az új iPad széria, melynek hatására borítékolhatóan fog emelkedni a jelenlegi modellek ára is az iPhone-ok árait követve, ezért most vásárolnék be. A 13 minivel már megütöttem a bokámat emiatt 300-ért még sikerült megfogni a bejelentés után apple resellertől egy modellt, de az is magasabb ár volt, mint a megjelenési ára.
Szóval, iPad5-ről lépnék, mert már böngészni, Messengerezni is lassúcska. Talán még egy évet ellennék vele, de az előbb indokoltak miatt most lenne érdemes váltani.
iPad 9: mindenre elég lenne a SoC jelenleg, de a kijelző minősége, és a hangszórók miatt ódzkodok tőle. Ezekből szeretném, ha jobb minőséget kapnék.
iPad mini: Sajnos túl kicsi.
iPad Air 5: Az alapmodell miben különbözik az alapmodell Pro 11-től? 120hz nincs, fotókban nem tarol annyira, de ennyi, jól sejtem?Szóval addig jutottam, hogy az iPad 9 és az Air 5 közt kéne választani új modell esetén. Az Air kb. duplájába kerül.
Az elvárásom az lenne, hogy újabb 5 évig egy jól használható iPad-em legyen, lehetőleg jobb kijelzővel, jobb hangzással, mint a mostani. Szerintetek megéri a duplaárat az Air?
Illetve nem vetem meg a használt iPad-eket sem. 130-200 közt van olyan használt modell, ami megfelel a leírt elvárásoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest