Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ádám16

addikt

Srácok, segítséget kérek iPad ügyben.

Hamarosan bejelentésre kerül az új iPad széria, melynek hatására borítékolhatóan fog emelkedni a jelenlegi modellek ára is az iPhone-ok árait követve, ezért most vásárolnék be. A 13 minivel már megütöttem a bokámat emiatt 300-ért még sikerült megfogni a bejelentés után apple resellertől egy modellt, de az is magasabb ár volt, mint a megjelenési ára. :N
    Szóval, iPad5-ről lépnék, mert már böngészni, Messengerezni is lassúcska. Talán még egy évet ellennék vele, de az előbb indokoltak miatt most lenne érdemes váltani.
    iPad 9: mindenre elég lenne a SoC jelenleg, de a kijelző minősége, és a hangszórók miatt ódzkodok tőle. Ezekből szeretném, ha jobb minőséget kapnék.
    iPad mini: Sajnos túl kicsi.
    iPad Air 5: Az alapmodell miben különbözik az alapmodell Pro 11-től? 120hz nincs, fotókban nem tarol annyira, de ennyi, jól sejtem?

Szóval addig jutottam, hogy az iPad 9 és az Air 5 közt kéne választani új modell esetén. Az Air kb. duplájába kerül.

Az elvárásom az lenne, hogy újabb 5 évig egy jól használható iPad-em legyen, lehetőleg jobb kijelzővel, jobb hangzással, mint a mostani. Szerintetek megéri a duplaárat az Air?

Illetve nem vetem meg a használt iPad-eket sem. 130-200 közt van olyan használt modell, ami megfelel a leírt elvárásoknak?

Új hozzászólás Aktív témák