Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy pl. a viberen kapott képek nem jelentek meg a google fotókban, talán csak a szifonosban... vagy fordítva, de tuti a másikra lett volna szükségem.
Meg a google fotókban nem találtam a képre firkálási lehetőséget. Tuti a szifonos fotókban nem láttam a viberes képeket, mert valamit rajzolni szerettem volna rá, és a google fotókban meg nem leltem meg.File átmásolásra, meg ott a floppy hálózat
akarom mondani a C type pendrive, nem túl nagyvonalú, de legalább nem vonok be még egy céget a privát tartalmaim transzportálásába.Nekem eddig mindegyik usb-to-HDMI konverter működött.
Ja és pushbullet helyett valami jó alternatívát tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akarom mondani a C type pendrive, nem túl nagyvonalú, de legalább nem vonok be még egy céget a privát tartalmaim transzportálásába.