Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mazsiii92
üzenetére
Nem veszem kötekedésnek, és teljesen jogos amit írsz. Csak azért emeltem ki, mert sok év androidozás után szoktak berzenkedni az emberek. Nálunk a családban csak én vagyok Apple használó, mindenki más Androidot használ sok sok éve, de néha mindegyik gyerek rajzol az iPaden. Nekik pl. konstans probléma, hogy nincs vissza nyíl
A külső alkalmazások telepítése az másik téma, az engem nem zavar igazán, így is annyi app van a Store-on, hogy lehet mindenre bőven találni. Eddig még nem jártam úgy, hogy valami hiányzott volna, ami Droidon elérhető. Vagyis de, és ez pont megint a walled garden része: képek és videók megosztása csak AppleTV-vel megy rendesen, az pont nincs itthon, a többi cast-olós protokolt meg az iOS nem támogatja natívan (külső alkalmazást próbáltam párat, de azok is szerencsétlenek voltak). Szóval a Samsung TV-N nem tudom rendesen Meg mutatni a nyaralási képeimet...
De folyton feljön a fileokat kezelés itt is, ami még mindig béna szerintem az iPaden. Lementek valamit egy alkalmazással, de ha nem mentem el/ osztom meg máshova, akkor a többi app nem tudja használni? Ez mi? Nekem pl.ami hiányzik az az alkalmazás adatok törlésének a lehetősége. Tudom törölni az alkalmazást, úgy, hogy az adatok megmaradnak, vagy mindent alkalmazásostól...
Leginkább tényleg bosszantó apróságban jelentkezik a zártság amiket megszok az ember, de az első napokat, heteket meg tudják keseríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest