- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Valaki magyarázza el nekem mitől lesz egy iOS vagy iPadOS zárt rendszer? Értem mit akarsz írni, de ez a hétköznapokban miben jelentkezik, ami miatt ki kell emelni (mint hátrányt)? Mert nem lehet bárhonnan letölteni .apk-t? Vagy mert nem lehet az ikonokat állítani meg témákat letölteni? Vagy mert launchert sem lehet leszedni? Konkrétan semmilyen hátrányt nem érzek ami ehhez a témához köthető. Persze a MacBook fórumban meg itt is láttunk már olyat, amikor extrém vagy nem hétköznapi igény miatt valakinek Windowst vagy androidot javasoltunk, de szerintem ami a hétköznapi felhasználást illeti, beleértve bármilyen online fizetést, 2FA-t meg minden ilyesmit, az iOS, iPadOS is kiválóan érti és teszi a dolgát.
Bocs ha kötekedő lett, de tényleg érdekel. 2020 májusában használtam utána androidot, semmivel sem érzem nyitottabbnak, vagy ezt zártabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest