Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Köszi
Igen azt gondoltam, hogy valahol kompromisszumot kell kötnöm. Virágbolt a torrentezést jelenti amúgy. Úgy olvastam tilos megemlíteni ezért írtam így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Alex91 és Maxxy10. Köszi
Nas kiesik mivel az alap albérletben nincs internetem stb, mivel nagyon ritkán vagyok ott és így nem volt értelme kötni. Max annyi tudok tenni, hogy otthon MO-n a házba veszek egyet és úgy, de nem tudom, hogy ilyen esetben a távolság mennyire gáz. Én nagyrészt Anglia/Wales/Skóciában melózok szóval azért elég messze vagyok viszont vannak nemzetközi melók is és olyankor még messzebb.
M1 12.9 Ipad pro árát öszintén sokkalom 490k, egy macbook air 380k (de pl múltkor etele pláza istyle megnyítón 340k volt). Olyan 1,5 évre terveznék max vele utána frissitenék fel. Lehet az lesz veszek egy 2020-s ipad pro 12.9-t megnézni magamnak a rendszert illetve, hogy a hétköznapokban mennyire jön be nekem. És ha tetszik akkor majd ha jön az új széria frissitek arra.
nikilauda: Neked melyik ipad van? Lehet bombáználak majd pár kérdéssel privibe ha úgy van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)