Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Köszi
Igen azt gondoltam, hogy valahol kompromisszumot kell kötnöm. Virágbolt a torrentezést jelenti amúgy. Úgy olvastam tilos megemlíteni ezért írtam így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Alex91 és Maxxy10. Köszi
Nas kiesik mivel az alap albérletben nincs internetem stb, mivel nagyon ritkán vagyok ott és így nem volt értelme kötni. Max annyi tudok tenni, hogy otthon MO-n a házba veszek egyet és úgy, de nem tudom, hogy ilyen esetben a távolság mennyire gáz. Én nagyrészt Anglia/Wales/Skóciában melózok szóval azért elég messze vagyok viszont vannak nemzetközi melók is és olyankor még messzebb.
M1 12.9 Ipad pro árát öszintén sokkalom 490k, egy macbook air 380k (de pl múltkor etele pláza istyle megnyítón 340k volt). Olyan 1,5 évre terveznék max vele utána frissitenék fel. Lehet az lesz veszek egy 2020-s ipad pro 12.9-t megnézni magamnak a rendszert illetve, hogy a hétköznapokban mennyire jön be nekem. És ha tetszik akkor majd ha jön az új széria frissitek arra.
nikilauda: Neked melyik ipad van? Lehet bombáználak majd pár kérdéssel privibe ha úgy van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)