Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de megosztom a legújabb videólejátszós tapasztalataimat.
Szóval amikor nem Netflixen, vagy egy éppen aktuális streaming platformon filmezek, sorozatozok, akkor a processzem úgy néz ki, hogy:
- iPaden letöltöm a torrent file-t, azt Files appban bedobom OneDrive-ba.
- A Windowsos gépemen a torrent kliens figyeli a leszinkronizált torrent file-os mappát, és egyből megkezdi a letöltést.
- UPnP szerverrel pedig megosztom a letöltött media tartalmakat, és iPaden valami videolejátszóval megnézem.Elméletben nagyon szép a folyamat, a Windows-os géphez hozzá sem kell nyúlnom. Ahol gond volt, hogy a korábban használt media serverem nem igazán szerette magától befrissíteni a library-t. Az UMS-sel nincs ilyen gond.
Viszont az UMS-t eddig nem szerettem, mert az LG TV látta, de az Infuse az iPaden nem. Alapvetően fel sem merült bennem, hogy az Infuse-zal bármi gond lehetne, mert mégis csak egy havidíjas, gyakran frissített app. De a nagy francokat.
Mostanában nem egyszer kellett újraindítanom, mert tekerésnél kifagyott, és egyre gyakrabban volt problémája a media server elérésekkel.
Úgyhogy kukáztam az Infuse-t, megvettem az NPlayert ami egyszer fizetős és sosem voltam boldogabb. 70 órányi töltés nélkül, pöccre látja az UMS szervert, kezel DTS hangot, mindenféle HDR-t, úgyhogy 10/10 az élmény. Tudom, gyakran volt már itt ajánlva az NPlayer, de most itt van még egy. Tényleg nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest