Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HardRic

    addikt

    Nem tudom érdekel-e bárkit is, de megosztom a legújabb videólejátszós tapasztalataimat. :DDD

    Szóval amikor nem Netflixen, vagy egy éppen aktuális streaming platformon filmezek, sorozatozok, akkor a processzem úgy néz ki, hogy:
    - iPaden letöltöm a torrent file-t, azt Files appban bedobom OneDrive-ba.
    - A Windowsos gépemen a torrent kliens figyeli a leszinkronizált torrent file-os mappát, és egyből megkezdi a letöltést.
    - UPnP szerverrel pedig megosztom a letöltött media tartalmakat, és iPaden valami videolejátszóval megnézem.

    Elméletben nagyon szép a folyamat, a Windows-os géphez hozzá sem kell nyúlnom. Ahol gond volt, hogy a korábban használt media serverem nem igazán szerette magától befrissíteni a library-t. Az UMS-sel nincs ilyen gond.

    Viszont az UMS-t eddig nem szerettem, mert az LG TV látta, de az Infuse az iPaden nem. Alapvetően fel sem merült bennem, hogy az Infuse-zal bármi gond lehetne, mert mégis csak egy havidíjas, gyakran frissített app. De a nagy francokat.

    Mostanában nem egyszer kellett újraindítanom, mert tekerésnél kifagyott, és egyre gyakrabban volt problémája a media server elérésekkel.

    Úgyhogy kukáztam az Infuse-t, megvettem az NPlayert ami egyszer fizetős és sosem voltam boldogabb. 70 órányi töltés nélkül, pöccre látja az UMS szervert, kezel DTS hangot, mindenféle HDR-t, úgyhogy 10/10 az élmény. Tudom, gyakran volt már itt ajánlva az NPlayer, de most itt van még egy. Tényleg nagyon jó.

Új hozzászólás Aktív témák