- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de megosztom a legújabb videólejátszós tapasztalataimat.
Szóval amikor nem Netflixen, vagy egy éppen aktuális streaming platformon filmezek, sorozatozok, akkor a processzem úgy néz ki, hogy:
- iPaden letöltöm a torrent file-t, azt Files appban bedobom OneDrive-ba.
- A Windowsos gépemen a torrent kliens figyeli a leszinkronizált torrent file-os mappát, és egyből megkezdi a letöltést.
- UPnP szerverrel pedig megosztom a letöltött media tartalmakat, és iPaden valami videolejátszóval megnézem.Elméletben nagyon szép a folyamat, a Windows-os géphez hozzá sem kell nyúlnom. Ahol gond volt, hogy a korábban használt media serverem nem igazán szerette magától befrissíteni a library-t. Az UMS-sel nincs ilyen gond.
Viszont az UMS-t eddig nem szerettem, mert az LG TV látta, de az Infuse az iPaden nem. Alapvetően fel sem merült bennem, hogy az Infuse-zal bármi gond lehetne, mert mégis csak egy havidíjas, gyakran frissített app. De a nagy francokat.
Mostanában nem egyszer kellett újraindítanom, mert tekerésnél kifagyott, és egyre gyakrabban volt problémája a media server elérésekkel.
Úgyhogy kukáztam az Infuse-t, megvettem az NPlayert ami egyszer fizetős és sosem voltam boldogabb. 70 órányi töltés nélkül, pöccre látja az UMS szervert, kezel DTS hangot, mindenféle HDR-t, úgyhogy 10/10 az élmény. Tudom, gyakran volt már itt ajánlva az NPlayer, de most itt van még egy. Tényleg nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Foxpost
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest