- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de megosztom a legújabb videólejátszós tapasztalataimat.
Szóval amikor nem Netflixen, vagy egy éppen aktuális streaming platformon filmezek, sorozatozok, akkor a processzem úgy néz ki, hogy:
- iPaden letöltöm a torrent file-t, azt Files appban bedobom OneDrive-ba.
- A Windowsos gépemen a torrent kliens figyeli a leszinkronizált torrent file-os mappát, és egyből megkezdi a letöltést.
- UPnP szerverrel pedig megosztom a letöltött media tartalmakat, és iPaden valami videolejátszóval megnézem.Elméletben nagyon szép a folyamat, a Windows-os géphez hozzá sem kell nyúlnom. Ahol gond volt, hogy a korábban használt media serverem nem igazán szerette magától befrissíteni a library-t. Az UMS-sel nincs ilyen gond.
Viszont az UMS-t eddig nem szerettem, mert az LG TV látta, de az Infuse az iPaden nem. Alapvetően fel sem merült bennem, hogy az Infuse-zal bármi gond lehetne, mert mégis csak egy havidíjas, gyakran frissített app. De a nagy francokat.
Mostanában nem egyszer kellett újraindítanom, mert tekerésnél kifagyott, és egyre gyakrabban volt problémája a media server elérésekkel.
Úgyhogy kukáztam az Infuse-t, megvettem az NPlayert ami egyszer fizetős és sosem voltam boldogabb. 70 órányi töltés nélkül, pöccre látja az UMS szervert, kezel DTS hangot, mindenféle HDR-t, úgyhogy 10/10 az élmény. Tudom, gyakran volt már itt ajánlva az NPlayer, de most itt van még egy. Tényleg nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Razr 70 is előkerült
- Könyvajánló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest