Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sajnos ez az egyetlen kompromisszumot igénylő felhasználása, maga az ölben való pötyögés. Amint nem vízszintes a lábak felszíne (pl erősen kifelé lejt), ott már valamelyik kezének mindenképp rajta kell hogy legyen a billentyűzeten a felbukás ellen.
A másik pedig a “kijelző” szöge. Sajnos véges az a szögtartomány, emeddig ki tudja hajtani. Ha nem tudja a feleséged élesben kipróbálni, minimum YouTube-on kell egy tucat videót megnézni erről.
Asztalon használva zseniális a Magic Keyboard, oda mindenképp csak ajánlani tudom.Én használom így is, úgy is, de kétségtelenül érződik hogy az asztal a legideálisabb terep neki, de én simán megszoktam hogy valahol mindig fogni kell, amennyiben kicsit rizikós a terep lejtése.
Nem BT-n, hanem fizikailag kapcsolódig, bár nem próbáltam, de szinte biztos hogy csak ki kell cserélni a gépet rajta, és működik mindenféle egyéb varázslat nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest