Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy iPAd air 4-et. Nézegettem a kapható tollakat, talán már túl sok időt is eltöltöttem videók nézésével és fórum olvasással ezzel kalcsolatban.
A toll inkább jgyezetelésre kell nekem, így nem feltétlen kel laz Apple pencil, de!
Munka során mindig van előttem egy papír, amire felírok dolgokat, amik az adott nap fontosak nekem, aztán dobom is ki (méretek, arányszámok, stb). Láttam pár videóban, hogy az Apple Pencillel ha koppintok a képernyőn, egyből a jegyzetekbe visz (gondolom, apple lévén más alkalmazést nem lehet beállítani,hogy az induljon el ilyenkor). A kérdés,hogy ilyenkor mindig új jegyzetet nyit, vagy lehet mindig folytatni, amit épp elkezdtem?
Van más toll, amivel ez a művelet megjátszható?
Azért kérdezem, mert ugye dolgozom, épp fel kell írni valamit, ne kelljen állandóan feloldani a tabletet, elindítani az appot, stb, hogy leírjak pár számot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest