- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy iPAd air 4-et. Nézegettem a kapható tollakat, talán már túl sok időt is eltöltöttem videók nézésével és fórum olvasással ezzel kalcsolatban.
A toll inkább jgyezetelésre kell nekem, így nem feltétlen kel laz Apple pencil, de!
Munka során mindig van előttem egy papír, amire felírok dolgokat, amik az adott nap fontosak nekem, aztán dobom is ki (méretek, arányszámok, stb). Láttam pár videóban, hogy az Apple Pencillel ha koppintok a képernyőn, egyből a jegyzetekbe visz (gondolom, apple lévén más alkalmazést nem lehet beállítani,hogy az induljon el ilyenkor). A kérdés,hogy ilyenkor mindig új jegyzetet nyit, vagy lehet mindig folytatni, amit épp elkezdtem?
Van más toll, amivel ez a művelet megjátszható?
Azért kérdezem, mert ugye dolgozom, épp fel kell írni valamit, ne kelljen állandóan feloldani a tabletet, elindítani az appot, stb, hogy leírjak pár számot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Tudományos Pandémia Klub
- EA Sports WRC '23
- Vallás
- További aktív témák...
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest