Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ugyan miért haragudnék és ki mondta, írta, hogy ne rakj rá tokot? És fikázni sem fogok és nem is bántottál meg. Ugyan mivel is tetted volna ezt?
Csupán egy kérdést tettem fel, hogy miért, így most már tudom, hogy neked miért.
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.
Egyébként háton fekve a magic keyboarddal is lehet gépelni és nem kell tartani a készüléket.
A paperlike-ot én is néztem, de aztán üveg mellett döntöttem, mert azt már ismertem és az előbbiről eléggé vegyes a vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az meg szintén a Te dolgod, ahogy értelmezted az írásom. Semmiről sem akartalak lebeszélni, a saját álláspontom írtam le. Azt sem írtam, hogy ez a tökéletes. Ha nem is mindenkinek, de sokaknak más-más az.