Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Adott egy demó iPad 3 készülék. Az egyik bevásárlóközpontban volt kirakva és most eladó sorba került. 45 ezer magyar forintért kínálják, dobozosan. Garanciát is vállalnak rá, de a gyári már lejárt. 3 napon belül visszavihetem indok nélkül, ha valami miatt nem válna be. Viszont az akksija elvileg hulla, pár percet bír csak ki az eladó elmondása szerint. A helyszínen ezt nem tudtam lecsekkolni, mert addigra le volt már merülve teljesen. Szerintetek van értelme pénzt ölni a készülékbe? Külső akksiról végülis lehetne használni... Vagy ki is cseréltethetem adott esetben. Amúgy szép állapotban van a készülék. A kijelző nem karcos, leejtve nem volt, ezért is kezdtem el filózni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest