- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szia!
-Document alkalmazással mapparendszereteket szinkronizálók felhőről, Nasról, a kiválaszott mappák Offline vannak az Ipaden.
-Biztonsági másolatot érdemes Itunes alkalmazással PC-re, MAc-ra csinálni.
- A PC-s biztonsági másolatot nekem nem C:\users\...\appdatába teszi, hanem átirányítom egy másik meghajtóra.Esetleg még egy pár nap próbálkozást hátha megér.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hát más szemléletmódot kíván az biztos. Egyébként megértelek, nekem is nehéz volt megszoknom. Zene ügyben mondjuk átálltam a streamszolgáltatókra. Nem gyűjtögeket, másolgatok zenéket. Túl kényelmes vagyok hozzá. De megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá. Gépre soha nem dugtam, onedrive-olok, ott meg van könyvtárstruktúra. De ha lementek valamit a háttértárra, akkor ott csinálhatok hozzá könyvtárakat.
Két apróság.
"Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni."
Ezt nem teljesen értem. Ott van az a megosztás ikon a felfelé nyillal, aztán Mentés a Fájlokba menüpont. Még mappát is csinálhatsz.
"minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba"
Az iCloudnak be lehet állítani, hogy miket mentsen, melyik alkalmazások használják. De szeritem ezt te is megtaláltad. Vagy félreértek valamit? -
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Think different!
Be vagy mar te is gyepesedve...Nekem mar par dolog jobban kezre all az iPaden, mint az asztali gepen. Bar teny, hogy van amit meg az asztalin tudok jobban csinalni...
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
A zenei könyvtárazós dolgot megértem, mmint, hogy a te szokásaidnak az úgy valóban nem túl jó. Magát a dolgot nem annyira. Én már jóval az iOS cuccaim előtt is iTunest vagy Foobart használtam a zenéim rendszerezésre, agyf*szt kaptam volna ha mappáznom kellene
Gépre meg szerintem iPhone 4S óta nem dugtam se a telefonokat (amikor az volt) sem az iPadeket.
Sajnálom, hogy nem jött össze a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Be vagy mar te is gyepesedve...