Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fumirossi
csendes tag
Sziasztok!
Kezd betegeskedni az 5-6 éves Air 2-m és arra gondoltam, vennék egy iPad Pro 11 + Magic Keyboard kombót.
Tényleg képes kiváltani a laptopot? Mert abban az esetben nem tartanék fenn továbbra is két eszközt. Amire kéne a tartalomfogyasztás mellett: Office csomag, családi videók és képek szerkesztgetése. Ha úton vagyok esetleg játék.Nem akarok Macbook Airt, mert nekem inkább egy tablet kéne, amin tudok dolgozni is, nem pedig egy könnyen hordozható laptop. Ezért is érzem úgy, hogy a 11 kell nekem és nem a 12.9.
Az Air 2 cellular. Érdemes lehet a Proból is inkább ilyet néznem? Hiszen a laptopomat jelenleg is egy zsebwifivel használom.
Ha az USA-ból hazaköltöző ismerősömmel hozatok egyet, annak milyen korlátai lehetnek? Gondolok itt elsősorban a mobilinternet hálózat használhatóságára. Nyilván a hálózati adapter cserés. Illetve gondolom abban az esetben nem, ha lehet cserélni az EU-villásdugóra. Lehet ilyet külön kapni?
Egyéb, amit számításba kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- RAM topik
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs