- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fumirossi
csendes tag
Sziasztok!
Kezd betegeskedni az 5-6 éves Air 2-m és arra gondoltam, vennék egy iPad Pro 11 + Magic Keyboard kombót.
Tényleg képes kiváltani a laptopot? Mert abban az esetben nem tartanék fenn továbbra is két eszközt. Amire kéne a tartalomfogyasztás mellett: Office csomag, családi videók és képek szerkesztgetése. Ha úton vagyok esetleg játék.Nem akarok Macbook Airt, mert nekem inkább egy tablet kéne, amin tudok dolgozni is, nem pedig egy könnyen hordozható laptop. Ezért is érzem úgy, hogy a 11 kell nekem és nem a 12.9.
Az Air 2 cellular. Érdemes lehet a Proból is inkább ilyet néznem? Hiszen a laptopomat jelenleg is egy zsebwifivel használom.
Ha az USA-ból hazaköltöző ismerősömmel hozatok egyet, annak milyen korlátai lehetnek? Gondolok itt elsősorban a mobilinternet hálózat használhatóságára. Nyilván a hálózati adapter cserés. Illetve gondolom abban az esetben nem, ha lehet cserélni az EU-villásdugóra. Lehet ilyet külön kapni?
Egyéb, amit számításba kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest