Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
"Értem, mások használjanak átalakító baszokat, hogy neked ne kelljen"
Nem tudom érezted-e az iróniát, én sajnálom azt aki átalakító tengerre van kárhoztatva, de az érvelésed teljesen nonszensz. Most konkrétan az elavult csatlakozó áll szemben a naprakésszel, amire így is úgyis le lesz váltva a Lightning. Az ilyen átállásokat nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. De a Type-C pont arra garancia, hogy az Apple nyerjen egy olyan csatlakozót, ami a következő szabványra átálláskor is megőrzi a visszafele kompatibilitást (pl: USB 4.0 specifikáció már kint van és 2.0-ig visszamenően megvan a kompatibilitás). Nem olyan rossz ám ipari szabványokat felhasználni, szemben a senki más által nem támogatott csatlakozókkal, főleg ha már ennyire szeretsz a dolgok nem eldobálásával és a környezetvédelemmel érvelni.
Sőt tovább megyek: Nekem az sem fájna, ha egy iPaden lenne Lightning és Type-C is, sőt! De ugye ez a bilibe lógó kéz esete, miközben a munkára szánt Pro laptopokról is takarítják el a csatlakozókat, hogy elosztó baszokba kelljen minden gyömöszölni.
"Van ez a környezetvédelem nevű dolog, hogy ami működik, azt nem feltétlen kell kidobni azért mert elmúlt fél éves, és a youtuber véleményvezéreknek az már ciki."
Nem fél éves múlt. Húsz éves szabványra épül a Lightning. Amúgy senki nem mondta, hogy dobd ki, de nem hiszem, hogy folytatnom kéne a vitát olyannal, aki egyetlen mondatban három szalmabábot is elrejt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs