Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Ezzel pont a stabil, megbízható, megszokott szoftveres környezetet veszítem el, ami a legfontosabb szempont. Ezen az alapon egy linuxos asztali gépet is betehetnék neki, aztán szopathatnám magam éjszakákon keresztül a webkamera driverrel (kiragadott példa). Volt droidos tabletem, nem is valami dzsunka-szökevény (Nexus 7, meg is van még valamelyik fiókban, elvileg működik is, anno újan vettem), de sosem szerettem használni, mindig volt valami hiszti körülötte. Ugyanakkoriban volt egy Retina Minim is, amit sajnos utána eladtam, azóta is bánom, de akkor úgy tűnt, hogy nem használjuk ki, és csak állt a polcon. Mondjuk annak legalább volt értéke használtan, a Nexusnak semmi, hónapokig hirdettem ebayen, csak nevetséges ajánlatok jöttek (kb ingyen elviszem jellegűek).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest