- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Ezzel pont a stabil, megbízható, megszokott szoftveres környezetet veszítem el, ami a legfontosabb szempont. Ezen az alapon egy linuxos asztali gépet is betehetnék neki, aztán szopathatnám magam éjszakákon keresztül a webkamera driverrel (kiragadott példa). Volt droidos tabletem, nem is valami dzsunka-szökevény (Nexus 7, meg is van még valamelyik fiókban, elvileg működik is, anno újan vettem), de sosem szerettem használni, mindig volt valami hiszti körülötte. Ugyanakkoriban volt egy Retina Minim is, amit sajnos utána eladtam, azóta is bánom, de akkor úgy tűnt, hogy nem használjuk ki, és csak állt a polcon. Mondjuk annak legalább volt értéke használtan, a Nexusnak semmi, hónapokig hirdettem ebayen, csak nevetséges ajánlatok jöttek (kb ingyen elviszem jellegűek).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest